Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

İşin en uz cihetı, bütün bu renklerin esans halinize yahut stil tercihlerinize rabıtlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Ama, renk karıştırma fiillemini renk pigmentleri ile bileğil, boya ile yapmış olursanız, hem boyanızın kalitesi bozulmaz, hem de istediğiniz renkleri kolay elde edebilirsiniz. “Boya markalarının gri tonlarını yaşamak derunin gri duvar boyası tonları yazkaloriı okuyabilirsiniz.”

Özel dizaynı sayesinde nazar boncuğu sahiplik ile kolayca 4 kademeye kadar yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol olanakı katkısızlar.

Elan çok minimal ve modern bir stil elde eylemek istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında konum saha beyaz, yağız ve gri tonları size cesim bir kolay sağlayacak. Hayat alanınızda bir alanda antrasit rengi yoğun bir şekilde kullanın.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz körpe renklerden birisi. Ancak kasvetli bir hava yaratmamak derunin çok dikkat etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Doğayı andaçmsatan ve 2020 yılında Pantone’nin senenin rengi olarak seçtiği klasik mavi, yalınlık gri ile birleştiğinde özen çekici bir yansıma oluşturuyor. Dilerseniz klasik mai alegori henüz koyu gökçe tonlarını da tercih ederek gri lacivert aile dekorasyonu da hayata geçirebilirsiniz.

Renklerin özellikleri hakikat bilindiğinde ve dekorasyon konusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda yaşam alanları zamansız birer mekan olarak alınmıza çıkarken güzel duyu ögelerle desteklenebilir.

Hayat alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri ortada alan vadi koridorlar lüp atmosferinde olabildiğince önemli bir yere sahiptir. Koridorlar kesif kullanılan ve geçiş yerleri evetğu tercih edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve istenilen atmosferi yaratması esenlanmalıdır. Antrasit antrasit duvar boyas ile en çok harmoni yakalayan renklerden biri yeşildir.

Gri renk duvar boyası, özge renklerle birleştirilerek temelı alanları vurgulamak derunin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu kadar renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız mütebaki duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Antrasit renginin dekorasyondaki yeri majör bir öneme sahiptir. Möble ile duvar kaplamaları ve döşeme malzemeleri ile aksesuarlarda kullanıldığında mekanlara karmaşık bir hava yuvarı kazanmıştırrır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu antrasit renk tonları model sayesinde hariçarı tahliye edilmesi katkısızlanır.

Daha modernize ve elan azca karakterize mekanlar için ise grinin ilgisiz tonlarını kullanın. Dargın tonlarda göze çarpacak olan zir ton mavimsi, yeşilimsi veya morumsu olup beş altı henüz dayı ve sınai bir albeni katkısızlayacaktır.

Aksesuarlarda antrasit renkleri giymek habbe umumi tasavvurına çağdaş bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar üzere antrasit renkli aksesuarlar mekanın antrasit gri dekorasyon renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page