antrasit renk tonları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda merasimsiz ve yepelek bir görünüm sunar.

Kampanyalardan müstefit olmak için 6563 adetlı yasa kapsamında Tenvir ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Gri duvar boyası tonları, doğruca kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir araştırı yaptım.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı bol etmek ve müziçlıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Filli Boya’nın bekâretçi Aktif Silikon Teknolojisi ile geliştirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile dekoratif akarsu bazlı VOC uyumlu silikonlu son yan iç cephe boyasıdır.

Ilenmeşap aşındırmak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve ustalıklevsel bir ibik oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Süssüz ve çağcıl stilli temaşa eden detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlamlar.

Henüz soğuk tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir ağırlık yaratırken, canlı renklerle birlikte kullanıldığında daha çatal yürekli ve modern bir goldfix görünüm sağlamlar.

Antrasit rengi neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve içi geniş bir kucak oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine giderek modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Ülkemizde yaşanan deprem felaketinde yaşamını kaybeden yurttaşlarımıza antrasit gri boya Tanrı’tan rahmet, yakınlarına esassağlığı, üzüntülülarımıza müstacel şifalar dileriz.

Antrasit rengi halı Antrasit, ev bark dekorasyonu süresince tüm pırtı ve aksesuarlarda kullanabileceğiz bir renktir. Antrasit halı renkleri ile olabildiğince kullanışlı ve dekoratif bir ömür vadiı tasarlayabilirsiniz.

Renk tasarrufı mekanın duvarlarından saksılayarak yaşam vadiındaki mobilya ya da dekorasyon unsurlarına denli geniş bir alana yayılır. antrasit duvar boyas Renklerin adam psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çhileışmaları esnasında bölüm ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

Hayat alanlarının en sık kullanılan bölümleri beyninde iz vadi koridorlar habbe atmosferinde enikonu önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir ortam yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu kadar renklere malik eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek yürekin ise gri duvar boyası haklı bir intihap olacaktır.

Report this wiki page